MEDISCHE BEHANDELINGEN
SPA
BEHANDELINGEN
BEAUTY
BEHANDELINGEN
INFO
Adres : Legmeerplein 7
1058 NJ Amsterdam
© 2008 - 2012 Bodyfix.nl
SPECIALISTISCHE
BEHANDELINGEN
Beauty & Doeltreffende Kuurbehandelingen ter Ontslakking bij Afslanking en tegen Cellulitis
Legmeerplein 7
1058 NJ Amsterdam
Tel 1: 06 55 804 938
Tel 2: 06 16 319 728
K.V.K. : 34290316
ING     : 3880695
BTW # :
NL 8188.34.705.B01
Tel 1: 020 22 21 200
Tel 2 :06 55 804 938
LOMI LOMI MASSAGE
Een fullbody massage met verschillende massagetechnieken uit Hawaï, die de lymfen stimuleren (afvalstoffen afvoeren) en lichaam en geest terugbrengen in de oorspronkelijke harmonie. Hierna voel je je als herboren.
HOTSTONE MASSAGE
Een diepe, rustgevende en ontspannende massage met behulp van warme basaltstenen. Deze fullbody massage is bij uitstek geschikt voor mensen met een drukke baan of veel eeldschermwerk.
De verschillende massagetechnieken doen alle spierspanning en spierpijn verdwijnen, waarna ook de emoties en gedachten tot rust komen.
VOETMASSAGE
Therapeutische voetmassage op basis van de voetreflexologie. De reflexpunten in de voet corresponderen met inwendige lichaamsfuncties. Door de massage van de reflexpunten worden de corresponderende organen gestimuleerd en door o.a. het afvoeren van afvalstoffen wordt de natuurlijke genezing geactiveerd. Daarnaast heeft het een ontspannende werking op lichaam en geest.
RUGMASSAGE MET CHINESE CUPPING
De plaatsing van de vacuümtrekkende cups houdt verband met de energiestromingen in het lichaam. Door de cupping massage worden energieblokkades opgeheven in rug- en nekspieren en vermindert het ‘stresshoofdpijn’ vanuit de nek. Doordat de energie weer goed stroomt, wordt de bloedsomloop verbeterd en het immuunsysteem gestimuleerd.
RUSSISCHE HONINGMASSAGE
Een heerlijk ontspannende massagecombinatie voor gespannen spieren en een doffe, droge huid. Een fullbody massage waarbij de aandacht uitgaat naar overbelaste schouder- en nekspieren. De bijzondere eigenschap van honing is dat het de huid regenereert, voedt, en zacht en glanzend maakt. Daarnaast werkt de geur als een ontspannen aromatherapie.
HOT CHOCOLATE MASSAGE
De massage met warme pure chocolade heeft een ontspannend effect op het hele lichaam. Daarnaast bevat pure chocolade opwekkende stoffen, die enerzijds de huid zuiveren en het verouderingsproces vertragen, en anderzijds een goed humeur geven!
KRUIDENSTEMPEL MASSAGE
Een massage met hete kruidenkussentjes die gevuld zijn met reinigende, activerende en ontspannende kruiden. Door de warmte versnelt de bloedsomloop en worden de lymfeklieren gestimuleerd, waardoor gif-en afvalstoffen door de huid het lichaam kunnen verlaten. Het ontspant spieren en gewrichten en heft energieblokkades op.