MEDISCHE BEHANDELINGEN
SPA
BEHANDELINGEN
BEAUTY
BEHANDELINGEN
INFO
Adres : Legmeerplein 7
1058 NJ Amsterdam
© 2008 - 2012 Bodyfix.nl
SPECIALISTISCHE
BEHANDELINGEN
Beauty & Doeltreffende Kuurbehandelingen ter Ontslakking bij Afslanking en tegen Cellulitis
Legmeerplein 7
1058 NJ Amsterdam
Tel 1: 06 55 804 938
Tel 2: 06 16 319 728
K.V.K. : 34290316
ING     : 3880695
BTW # :
NL 8188.34.705.B01
Tel 1: 020 22 21 200
Tel 2 :06 55 804 938
Er zijn inmiddels heel wat schoonheidsproducten en -behandelingen bekend die de ontsierende sinaasappelhuid (cellulitis) kunnen verminderen. De manier om cellulitis te bestrijden is het verbeteren van de bloedcirculatie ter plaatse, stimulatie van de lymfeklieren, die afvalstoffen afvoeren en het verhogen van het metabolisme (vetverbranding). De meeste producten maken gebruik van de werking van warmte of kou, maar de invloed van kou op de afname van cellulitis is veel sterker.

Voor de meest effectieve vermindering van cellulitis raden wij aan om de anti-cellulitismassage met ijsmassage te combineren. De speciale massagetechniek die bij Bodyfix gebruikt wordt om cellulitis te bestrijden, is een intensieve techniek om de - vaak al langer bestaande - vetophopingen en verklevingen los te maken en het onderhuidse weefsel in het probleemgebied te activeren.
Bodyfix IJsmassage in combinatie met de anti-cellulitismassage
Juist de plaatsen met overtollig vetweefsel (en cellulitis) zijn plaatsen waar de doorbloeding verminderd of verslechterd is. Daarom is de plaatselijke stofwisseling trager. IJsmassage stimuleert de bloedcirculatie en activeert de lymfeklieren op deze plaatsen.
IJsmassage verhoogt het metabolisme (stofwisselingsproces en vetverbranding) in de gemasseerde gebieden, waardoor uiteindelijk de algehele lichaamsstofwisseling en vetverbranding verhoogd wordt. Als gevolg van deze processen worden gifstoffen en vetzuren afgevoerd, waardoor de cellulitis verdwijnt.

Waarom is deze combinatie zo effectief? De anti-cellulitismassage is een activatieproces van buitenaf. De ijsmassage brengt een proces van binnenuit opgang, waardoor de cellulitis op alle mogelijke manieren bestreden wordt, en na afloop van deze combinatiekuur, ook veel langer wegblijft.
Voor een optimaal resultaat: IJsmassage in combinatie met de anti-cellulitismassage